Podręcznik z informacjami dotyczącymi przepisów i bezpieczeństwa Electrolux Husqvarna Qft 60211 W jest doskonałym narzędziem dla osób, które chcą zapoznać się z bezpiecznymi i właściwymi procedurami, których należy przestrzegać podczas użytkowania tego sprzętu. Podręcznik zawiera szczegółowe informacje na temat wszelkich przepisów, wymogów i bezpieczeństwa dotyczących użytkowania, konserwacji i naprawy tego urządzenia. W podręczniku znajdują się również informacje na temat bezpiecznych procedur użytkowania, właściwego użytkowania części zamiennej i zalecanych okresowych kontroli sprzętu. Podręcznik z informacjami dotyczącymi przepisów i bezpieczeństwa Electrolux Husqvarna Qft 60211 W zawiera wszystko, co potrzebne, aby zapewnić bezpieczeństwo i właściwą obsługę tego urządzenia.
Ostatnia aktualizacja: Podręcznik z informacjami dotyczącymi przepisów i bezpieczeństwa Electrolux Husqvarna Qft 60211 W
Problem
- Gdzie znajdę przepisy kulinarne dla mojego piekarnika parowego?
- Książka kucharska dla piekarnika parowego Electrolux
Dotyczy
- Piekarnik parowy
Rozwiązanie
Broszurę z przepisami można pobrać tutaj: Książka kucharska dla piekarnika parowego. pdf
Broszura zawiera następujące przepisy:
Ryba/Owoce morza
Sztokfisz
Filet z ryby
Ryba w soli
Filet z łososia
Ryba gotowana (pstrąg)
Nadziewane kalmary
Drób
Udka kurczaka
Nadziewane piersi kurczaka
Coq au Vin
Pieczona kaczka w pomar.
Mięso
Casserole z wołowiną
Wołowina marynowana
Klops
Golonka wieprzowa
Łopatka wieprzowa
Szwedzka pieczeń świąteczna
Gicz cielęca
Ossobuco
Nadziewany mostek cielęcy
Udziec jagnięcy
Królik
Królik w musztardzie
Dzik
Potrawy z piekarnika
Lasagne
Cannelloni
Zapiekanka z makaronu
Moussaka (dla 10 osób)
Zapiekanka ziemniaczana
Kluski frankońskie
Casserole z kapusty
Zapiekanka z cykorii
Pokusa Janssona
Pizza/Quiche
Pizza
Tarta cebulowa
Quiche Lorraine
Placek serowy
Pierogi (30 małych sztuk)
Ciasteczka serowe
Placek z koziego sera
Ciasto/Ciastka
Ciasto migdałowe
Brownies
Ciasto Cappuccino
Ciasto marchewkowe
Sernik
Placek z wiśniami
Ciasto owocowe
Tarta owocowa
Tradycyjna szarlotka
Biszkopt cytrynowy
Babeczki
Knedle ze śliwkami
Kołacz
Ciasto Savarin
Biszkopt
Strucla
Ciasto szwedzkie
Słodka tarta
Chleb/bułki
Bułki, słodkie
Chleb wiejski
Biały chleb
Chałka drożdżowa
Chałka maślana
Warzywa
Warzywa śródziemnomorskie
Warzywa tradycyjne
Nadziewane pomidory
Zapiekany krem jajeczny
Zapiekany krem jajeczny
Placek karmelowy
Budyń kokosowy
Przystawki
Ryż z warzywami
Słone kluseczki
Ziemniaki w mundurkach
Gotowane Ziemniaki
Na stronie znajdują się materiały, które powstały ze środków Unii Europejskiej w ramachEuropejskiego Funduszu Społecznego (Program Operacyjny Kapitał Ludzki 2007−2013 oraz ProgramOperacyjny Wiedza Edukacja Rozwój 2014−2020)
Strony dostępne w domenie www. gov. pl mogą zawierać adresy skrzynek mailowych. Użytkownik korzystający z odnośnika będącego adresem e-mail zgadza się na przetwarzanie jego danych (adres e-mail oraz dobrowolnie podanych danych w wiadomości) w celu przesłania odpowiedzi na przesłane pytania.Szczegóły przetwarzania danych przez każdą z jednostek znajdują się w ich politykach przetwarzania danych osobowych.
Wszystkie treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa - użycie niekomercyjne - bez utworów zależnych 3. 0 Polska (CC BY-NC-ND 3. 0 PL), o ile nie jest to stwierdzone inaczej.